Pas på dine varer

Når man har en butik, så er der mange forskellige ting man skal være opmærksom på. Det drejer sig både om at sørge for at der er varer på hylderne, og at butikken fremstår indbydende. Men samtidig gælder det også om, at sikre varerne på en måde, hvor man både har sikkerhed for at undgå tyverier.

For uanset at man har gode og ærlige kunder, så er der også altid en risiko for, at der er en grad af tyveri fra butikken. Jeg har ikke hørt om nogen, der har undgået det uden at gøre noget aktivt for det.
Det er det, man også kalder varesikring, hvor man ved at tænke flere processer sikrer, at alle varer forhåbentligt kommer forbi kasseapparatet. Samtidig skal man også gøre sig klar, ved man vil gøre den dag man tager en tyv på fersk gerning. Forhåbentligt sker det aldrig, men hvis man har tænkt scenariet igennem på forhånd, så har man noget at falde tilbage på, hvis uheldet er ude.

Det understreger selvfølgelig bare, at der er mange ting man skal løse når man har en butik.

 

admin