Højt humør på hjemmekontoret

Vi har efterhånden fået indrettet vores hjemmekontor i de seneste uger. Aldrig er der vel blevet arbejdet så meget remote, som der gør i denne tid. Ikke bare i Danmark men i hele verden.

Dermed får alle også langt flere erfaringer, og man lærer hurtigt hvad der virker, og hvad der måske virker knap så godt. De erfaringer har jeg da også selv gjort mig.
Blandt de programmer jeg bruger allermest, finder man noget så kedeligt og klassisk som Office 365. En række af programmer der er så populære at office, word, powerpoint som er navnene på softwaren efterhånden er blevet en del af sproget, og de ord vi bruger om kategorierne uanset om man bruger Microsoft software eller ej. Det er ret godt gået, og med god grund.

Med det nyeste Office 365 som service, får man en pakke med alle programmerne i deres nyeste version, samtidig med at man får nogle af Microsofts cloud produkter, som gør oplevelsen med programmerne endnu bedre.

Det er en essentiel del af mit hjemmekontor, og hvis man ikke allerede benytter disse programmer, så kan jeg kun anbefale at an får kigget på 365 versionen.

 

admin