Tilbage til normalen

Gaderne er tomme og der sidder studerende rundt omkring på værelserne og forbereder sig på livet løs til eksamen. Uanset om der er corona nu, så går livet videre på et tidspunkt, og derfor må de efter bedste evne gøre sig klar til tiden der venter.

Det betyder selvfølgelig også, at man skal søge ind på uddannelser efter sommerferien. Jeg kender nogle stykker, som vil gå i retning af softwareudvikling. I forhold til den aktuelle situation, så er det jo faktisk også et fag, som man sagtens vil kunne udføre hjemmefra. Jeg tror også, at de fleste efterhånden har lært, hvor vigtigt god software er, efter de har været afhængige af deres hjemmearbejdsplads.

Med et udgangspunkt i softwareudvikling, kan man jo netop være med til at præge fremtidens software. Så derfor forstår jeg godt, hvis flere unge bliver inspireret i at vælge en uddannelse i netop den retning i den kommende tid.
Heldigvis bliver det snart sommer, og så må vi håbe at verden igen er tilbage til normalen.

 

admin