Få frisket din bil op

Jeg har længe været lidt træt af, hvordan farven på min bil efterhånden tog sig ud. Derfor var jeg begyndt at undersøge om man på nogen måder kunne gøre noget ved det.

Det viste sig dog hurtigt, at være ret bekosteligt, hvis jeg skulle få den malet om. Så den ide droppede jeg igen.
Men så slog det mig pludseligt, da jeg gik forbi en række taxaer, at de jo alle var pakket ind i en form for reklame. Så jeg tænkte straks, at hvis en taxa selv kan designe reklamer til en hel bil, så kunne jeg vel også få en lignende indpakning på min egen bil. Det er en såkaldt foliering af bilen, som jeg ønskede. Istedet for massive reklamer, ville jeg holde det relativt simpelt og mere æstetisk.

Det viste sig at være i et mere realistisk prisleje, og derfor valgte jeg denne løsning. På den måde, er det faktisk som et få en helt ny bil, ihvertfald set udefra. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og jeg vil anbefale andre at tænke den mulighed med, hvis de ønsker at få deres bil frisket lidt op.

 

admin