Forbeholdenes sommer

I år er blevet en sommer med mange forbehold. Ikke forbehold fordi vejret er dårligt, men derimod fordi vejret næsten er for godt.

Det betyder eksempelvis er der er afbrændingsforbud, så vi skal lade grillen stå i skuret. Det er ærgerligt, for sommer og grill hører eller unægteligt sammen. På samme måde, er det svært at holde liv i haven. Blomster og græs vokser stort set ikke, medmindre man sørger for at få vandet det meget. Rigtig meget. Så hvor sommerdagene normalt foregår i haven, så skal vi i år have fundet på andre ting at få tiden til at gå med.

Endelig, så er solen så hyppig en gæst, at man hele tiden skal være opmærksom på, ikke at blive solskoldet, og samtidig også sørge for at drikke væske nok. Bevares, jeg tror ikke vi er i nærheden af dødsfald endnu, men der er dog de her mange forholdsregler man hele tiden må gøre sig.

 

admin