Mere grill mere glæde

Jeg kan virkelig godt lide at grille. Jeg griller gerne hele året, men det er bare bedst, når det er sommervejr. En lun sommeraften ved grillen, er noget af det bedste jeg ved. Dermed er der jo endnu en grund til, at man skal håbe på en lang og lun sommer.

Det giver simpelthen bare mere tid ved grillen. Jeg har en lækker gasgrill, som efterhånden har fulgt med i nogle år. Den er let at bruge, og det tager ikke lang tid fra man har lyst til at grille, til man er i fuld gang. Det betyder også, at man ikke behøver at planlægge sin grillaften, hvis man har lyst til at grille, så kan man bare gå i gang. For mig betyder det, at jeg oftere får grillet, end hvis jeg først skulle til at spekulere over kul m.m. Nu skal jeg bare tænde for grillen, og så er jeg hurtigt klar til at få grillet dagens menu.

Så hvis man er vild med at grille, men synes man får det gjort for sjældent. Så kan jeg kun anbefale, at man investerer i en gas grill – det er let og lækkert.

 

admin