Fysisk eller digital butik?

Jeg kan forstå at online salg efterhånden er ved at overhale traditionelt salg, i fysiske butikker. Men derfor tror jeg ikke man skal lade sig narre til at tro, at det nødvendigvis er lettere at drive en webshop.

Jeg tror faktisk det kræver mindst den samme indsats. Jeg har selv stiftet bekendtskab med et webshop system der hedder Magento. Det er jo bare den tekniske løsning, men der er stadig en masse praktik som skal håndteres. Så teknikken er i virkeligheden kun en lille del af det. Det svarer vel til, at man har butikslokaler, men de rammer skal naturligvis også udfyldes. Faktisk er rammerne jo kun begyndelsen, det er dét at udfylde dem som kræver den store indsats.

Mange af de ting som det kræves for at drive en webshop, er sådan set det samme som man også skal igennem når man vil drive en traditionel forretning. Man kan måske synes, at der er en anelse mere fleksibilitet i åbnings- og dermed arbejdstider. Men uanset hvad, så kræver det fuldt fokus.

 

admin