Den kørende reklame

Når man går igennem byen, så opdager man pludseligt mange forskellige typer af reklame. Der er både mere permanente skilte og installationer, og så er der dem, som løbende ændrer sig.
Blandt de permanente, tænker jeg på reklameskilte, standere og bannere. Kigger man derimod på de, som gennemgår en løbende udskiftning kunne det være biler, taxaer og busser. De reklamerer via bilindpakning, og det er en folie som løbende bliver udskiftet. Det er en måde at skabe reklame, som bevæger sig rundt i byen, samtidig med at budskabet løbende kan udskiftes med en ny indpakning.
Jeg synes i hvert fald det er en ret smart, og dekorativ måde at skabe opmærksomhed på en reklame. Det kunne også være en firmabil, som man ønskede skulle være en rullende reklamesøjle. I det tilfælde, vil en bilindpakning også være helt oplagt.
Det handler jo i sidste ende om at skabe synlighed. Det er jeg ret sikker på, at sådan en rullende reklamesøjle kan bidrage til.

 

admin