En varm vinter

Der findes mange opgaver, som du kan benytte en VVS til at løse. Forkortelsen dækker som bekendt over vand, varme og sanitet. Alle tre ting, som vi på den ene eller anden måde, altid vil være i kontakt med i vores hverdag.
Nu hvor vinteren har meldt sin ankomst, har jeg selv haft besøg af min lokale VVS, til at gennemgå mine varmekilder. Det har efterfølgende givet et både hurtigt og mærkbart resultat.
Varme er en sjov størrelse. Jeg har ikke rigtig forstand på, hvorfor eller hvordan det virker bedst. Men jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at det nu fungerer bedre end det har gjort længe.

Dermed er jeg også klar til en lang og kold vinter. Det bliver i hvert fald kun koldt udendørs, og ikke i mit hjem. Derfor kan jeg kun anbefale til andre, at de også får gennemgået deres installationer. Der er en mærkbar forskel, både i temperatur, men formentlig også i varmeudgift.

 

 

admin